Rólunk

Imre Anita 
élelmiszermérnök, okleveles táplálkozástudományi szakember

“Meggyőződésem, hogy csak hiteles, tudományos alapokon nyugvó táplálkozási és fogyókúrás tanácsok megvalósításával tudunk valóban évekre, évtizedekre szóló eredményt elérni. Mindig éreztem, hogy szeretnék az embereknek segíteni jobban érezni magukat, egészségesebbnek lenni, harmóniában élni. A táplálkozási tanácsadásban mindezt megtaláltam. A személyes tanácsadáson kívül táplálkozással kapcsolatos blogcikkeket írok, valamint az ország egyik vezető edzőképző iskolájában tanítok táplálkozási ismereteket a hallgatóknak.”

Demény Zsófi 
biológus, okleveles táplálkozástudományi szakember

“A táplálkozási tanácsadás területén három éve dolgozom. Ez idő alatt nagyon sokat tanultam kolléganőmtől, Anitától. A munkakapcsolatból szépen lassan barátság lett, aminek az eredménye a közös vállalkozásunk, és az, hogy nagyon jól és hatékonyan tudunk együttműködni.”

Vendégeinkkel könnyen megtaláljuk a közös hangot, legyen szó bármilyen korosztályról. A találkozók közvetlen hangnemben történnek, próbálunk minél nyugodtabb légkört teremteni.

Lelkiismeretesek, precízek vagyunk, mindig törekszünk a tökéletességre.

A tanácsadásban a mai hivatalos táplálkozástudományi ajánlásokat követjük, nem pedig divatos étrendi irányzatokat. Ha a vendég egészségügyi állapota megengedi, akkor nem ajánlunk különleges étrendet számára csak azért, mert éppen a gluténmentesség és a szénhidrátszegény diéták korát éljük.

Ha egyikünk valamiben nem biztos, akkor megkérdezi a másiktól, folyamatosan konzultálunk.

Rendszeresen képezzük magunkat, és követjük a friss kutatási eredményeket. Mindig csak hiteles tudományos eredményekkel megfelelően alátámasztott javaslatokat adunk. Egyetemi végzettségeinket a Corvinus, ELTE és Semmelweis Egyetemeken szereztük.

Nem tiltólistákban gondolkodunk, egyéni lehetőségekhez mérten próbálunk mindenkit minél változatosabb táplálkozásra ösztönözni.

Nem teszünk úgy, mintha minden nap zöld salátát vacsoráznánk sovány húsokkal, és soha nem ennénk édességet. Őszintén beszélünk magunkról is, és őszinték vagyunk vendégeinkkel is.

Nem vagyunk testépítők, de a sport mindig is része volt az életünknek. Hetente több alkalommal sportolunk, és nem csak azért, mert egészséges, hanem azért is, mert örömünket leljük benne.

Hisszük és tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás és a testsúlycsökkentés nem egyenlő a lemondással és a drága élelmiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztásával.