Rólam

Imre Anita 
élelmiszermérnök, okleveles táplálkozástudományi szakember

“Meggyőződésem, hogy csak hiteles, tudományos alapokon nyugvó táplálkozási és fogyókúrás tanácsok megvalósításával tudunk valóban évekre, évtizedekre szóló eredményt elérni. Mindig éreztem, hogy szeretnék az embereknek segíteni elérni céljaikat, egészségesebbnek lenni, harmóniában élni. A táplálkozási tanácsadásban mindezt megtaláltam. A személyes tanácsadáson kívül táplálkozással kapcsolatos blogbejegyzéseket írok, valamint az ország egyik vezető edzőképző iskolájában tanítok táplálkozási ismereteket a hallgatóknak.”

Én bort iszok és bort prédikálok – szó szerint megvalósítom, amit az egészséges táplálkozás alapjának tartok: mindent lehet enni a megfelelő mennyiségben és gyakoriságban. (nézd meg Facebook-oldalunk: ott bizony nem csak salátát fogsz látni)

A személyes tanácsadásokon barátságos légkört teremtek, és igyekszem mindenkit minél jobban megismerni – hiszem, hogy csak így tudok valóban személyre szabott, működő és évek távlatában megvalósítható javaslatokat adni.

Tudom, hogy az élet gyakran keresztül húzza számításainkat. Bármilyen akadály merül fel a fogyás, étrendjeim és tanácsaim betartása során, azokat sikeresen megoldjuk. Az egészséges táplálkozás a rugalmasságról, megvalósíthatóságról szól – ez az életre szóló fogyás és súlytartás záloga.