online Táplálkozásinapló-elemzés

60 percben a tökéletes táplálkozás felé

Dőlj hátra és hallgasd meg, ahogyan pontról-pontra kielemezzük táplálkozási szokásaidat!
Adj esélyt arra, hogy fény derüljön azokra a táplálkozási hibákra, amelyek nem hagyják, hogy elérd az álomalakod.

 • Úgy érzed, mindent megteszel, mégsem tudsz fogyni?
 • Igyekszel kizárni az “egészségtelen" élelmiszereket, de nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy tényleg erről szól az egész életen át fenntartható egészséges táplálkozás?
 • Úgy érzed a folyton változó táplálkozási trendek miatt egyre rendszertelenebbül étkezel, és egyre nagyobb benned a káosz?
 • Úgy érzed az is stresszel, hogy mi mindent nem ehetsz meg, mert az nem “fogyókúrás" étel?

…akkor érdemes elolvasnod ajánlatunkat.

Hidd el, nem vagy egyedül! Ha nem táplálkozástudományi szakemberek lennénk, mi is elvesznénk a hetente változó, egymásnak ellentmondó információ rengetegben. Ha pékáru, akkor csak teljes kiőrlésű? 6 után ne együnk? Délután már ne együnk gyümölcsöt? Kerüljük a szénhidrátokat?

– Ugye már te is nehezen tudod eldönteni, hogy mi a jó és mi nem?

Tudományosan bizonyított módszer

Eloszlatjuk a kételyeid! A táplálkozástudományi kutatások által is használt, legalább 3 napos naplóból határozhatóak meg a legpontosabban az aktuális évszakra jellemző táplálkozási szokásaid. 

Táplálkozási naplód egy csak neked készített 60 perces videóban elemezzük ki. Ebben megmutatjuk, hogy egy-egy nap, illetve átlagosan mennyi az energiabeviteled, milyen a makrotápanyagok aránya, megfelelő-e a vitaminok és ásványi anyagok táplálkozással történő bevitele. Személyre szabott tanácsokkal látunk el és segítünk téged céljaid elérésében.

A táplálkozásinapló-elemzésből megtudod, hogy jelenlegi táplálkozásod:

 • fedezi-e szervezeted tápanyagszükségletét
 • kellőképpen támogat-e téged céljaid elérésében
 • hosszú távon védi-e egészséged, segít-e elkerülni a táplálkozással összefüggő betegségeket
 • valamint mely étkezési szokásaid hagyd meg
 • és melyeket, hogyan próbáld megváltoztatni
A táplálkozásinapló-elemzés ezeken kívül még sok olyan információval szolgál önmagadról, melyekre elsőre talán nem is gondolnál.
Táplálkozási naplód pontos és kitartó vezetésének köszönhetően megtudhatod mennyire vagy motivált, és ez segít még tudatosabbá tenni étkezésed. Ha sikerül ezt a 3 napot pontosan dokumentálni, akkor jó úton haladsz.
Táplálkozásod összehasonlíthatóvá válik a hivatalos, hazai táplálkozási ajánlásokkal. – Látni fogod, hogy a szükségleteidhez képest konkrétan mennyi energiát, zsírt, szénhidrátot, fehérjét fogyasztasz, valamit, hogy milyen a vitamin- és ásványi anyag ellátottságod.
Abból, hogy leírod mikor, mit eszel sokat fogsz tanulni saját magadról. Olyan is tudatosodhat benned, ami eddig fel sem tűnt. Például, hogy hajlamos vagy a nassolásra vagy az, hogy délelőtt szinte semmit sem eszel.
Személyre szabott tanácsokat kapsz. – Mivel a TE táplálkozásodat elemezzük ki, ezért azt fogjuk elmondani, hogy NEKED mit kell tenned ahhoz, hogy egészségesebbé válj és el tudd érni a célodat.

Mindez 14.990 forintért a tiéd.

Ez egy olyan befektetés, ami már rövid távon megtérül. Eloszlatjuk a bizonytalanságot, ami megakadályozza, hogy elköteleződj a célod mellett. Egyértelmű válaszokat kapsz. Már a következő bevásárlást megkönnyítjük: tudni fogod mit kerülj el, és helyette melyik élelmiszert válaszd a boltban.

Hosszútávon is profitálsz az online naplóelemzésből. Tanácsainkat megfogadva napról napra könnyebbnek fogod érezni magad, egyre több lesz az energiád, és egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben. Táplálkozásod harmonikussá válik, és ez életminőséged egészére nagyszerű hatással lesz.

Az online táplálkozásinapló-elemzés egy megtérülő befektetés. Rádásul saját egészségedbe, jövődbe fektetsz be.

Garancia

Még mindig aggaszt, hogy vajon megéri-e igénybe venned a naplóelemzést? Most semmilyen kockázatot nem kell vállalnod. Amennyiben semmi újat nem tudtál meg az 1 órás videóból, visszatérítjük a szolgáltatás árát.*

*Ez a garancia csak akkor él, ha a videó linkjét tartalmazó e-mail kiküldését követő 30 napon belül jelzed felénk, hogy nem szolgáltunk új információval a számodra.

Táplálkozásinapló-elemzéssel a valódi eredményekért

Naplód segítségével kiderítjük, hogyan érheted el álomalakod.

Akár fogyni szeretnél, akár tartanád a súlyod vagy izmosodnál, sikered legalább 60-70%-ban kizárólag a táplálkozásod határozza meg.

Jelenlegi és jövőbeli étkezési szokásaid jelentik a kulcsot a gondtalan élethez, amiben optimális súlyod könnyedén megőrzöd és nem kell tartanod a visszahízástól, súlyingadozástól.

Megmutatjuk mely étkezési szokásaid szolgálják céljaid és ezért továbbra is kövesd őket. És megmutatjuk melyek azok, amik eddig akadályoztak téged és ezért érdemes több figyelmet fordítanod rájuk.

Javaslatainkkal, tippjeinkkel segítünk abban, hogy új szokásokat alakíts ki, hogy tudd, min és hogyan változtass.

Olyan útmutatást kapsz, melyet követve tartós sikert érsz el, bármi legyen is a célod.

Az online táplálkozásinapló-elemzés menete

1.

E-mailben elküldjük neked a táplálkozási napló mintát és annak kitöltési útmutatóját. Küldünk mellé egy 23 kérdésből álló kérdőívet is, melyben megkérdezzük:

 • céljaid,
 • egészségi állapotod, fizikai paramétereid,
 • fizikai aktivitásod szintjét,
 • és napi ritmusod is.

2.

A táplálkozási naplót három, táplálkozás szempontjából átlagos napodon kell vezetni, és a kitöltött kérdőívvel együtt visszaküldeni nekünk e-mailben.

3.

Válaszaid részletesen elolvassuk, táplálkozási naplód pedig átnézzük. Ha esetleg valamilyen kérdésünk felmerül a feljegyzett étkezésekkel, mennyiségekkel vagy bármi mással kapcsolatban, akkor e-mailben megkérünk, hogy ezeket pontosítsd számunkra.

4.

Táplálkozási naplódat dietetikai szoftverünk segítségével értékeljük ki, amely során válaszaidat és céljaidat is figyelembe vesszük. 

5.

A naplód elemzéséről jelszóval védett, privát videófelvételt készítünk. Ezen először elmondjuk a mozgásra, pihenésre és egészséged megőrzésére vonatkozó javaslatainkat. Ezt követően megmutatjuk aktuális szükségleti értékeid, és azt, hogy a táplálkozásoddal ezeket hogyan és mennyire fedezed. Az értékelés végén összefoglaljuk tanácsainkat: melyek azok a táplálkozási szokások, melyeket hagyj meg, és melyek azok, amiken érdemes változtatnod. Adunk néhány tippet is, hogy a változtatásokat hogyan kezdd el megvalósítani, mi az, ami a legfontosabb.

Indulj el a tartós életmódváltás felé!

Készen állsz arra, hogy egy életre magad mögött hagyd a divatdiétákat, fogyókúrákat és a visszahízást?

Arra, hogy megtudd, Neked mit kell tenned azért, hogy még egészségesebb legyen táplálkozásod?

Jelentkezz az online naplóelemzésre, és a jelszóval védett, csak neked készülő egyórás videó elindít az ideális súlyodhoz vezető úton!

Gyakran ismételt kérdések

Egy linket fogsz kapni. Erre kattintva, vagy bemásolva a böngészősávba, eljutsz a videóhoz. Ezt csak te tudod megnyitni az általunk elküldött jelszóval. A videó nagyjából 60 perces lesz, ami alatt látni fogod a dietetikai szoftverünk felületét úgy, mintha ott lennél mellettünk, amikor a táplálkozásodat elemezzük. Ez alatt folyamatosan beszélünk, és elmagyarázzuk, hogy mit látsz. A videót bármikor megállíthatod, vagy újranézheted.

Még ha akarnánk, se tudnánk előre felmondott válaszokból összeállítani a videót neked. Egyrészt a videó elkészítése előtt el fogjuk kérni a táplálkozási naplódat. Ha valamilyen részletre még szükségünk lesz a naplód pontos kiértékeléséhez, arról e-mailben egyeztetni fogunk. A dietetikai szoftverben látni fogod, hogy azok az ételek lesznek benne, amiket Te felírtál. Másrészt egy kérdőívet is ki kell töltened, ami nem csak feleletválasztós kérdéseket tartalmaz, hanem kifejtősöket is. Az ide írt egyéni válaszaidat is figyelembe vesszük az értékelésnél. Az, hogy milyen tanácsokat fogsz kapni a videóban, táplálkozásodon kívül nagyban függ a célkitűzésedtől, egészségi állapotodtól, napi ritmusodtól, fizikai aktivitásodtól, stb. Ezek a tényezők mindenkinél másmilyen kombinációt adnak ki, így egyszerűen lehetetlen, hogy egy adott válasz-készletből szemezgessünk.

Ha a “Megrendelem” gombra kattintasz, átirányítunk a Pénztár oldalára. Itt tudod megadni számlázási adataid.  Közvetlen banki átutalással tudod kiegyenlíteni a szolgáltatás díját. Ennek részleteit e-mailben küldjük el neked a megrendelés leadása után. 

A naplód pontosítását és a kitöltött kérdőív beérkezését követő 3 munkanapon belül juttatjuk el hozzád a videót.

Természetesen nem. Akkor is jelentkezhetsz, ha izomtömeget szeretnél növelni, vagy meg szeretnéd tartani a jelenlegi súlyod. Esetleg a testzsírodból veszítenél, miközben megtartod a jelenlegi testtömeged, vagy akkor is, ha egészségesen szeretnél pár kilót felszedni. A szolgáltatásunk akkor is neked való, ha az a célod, hogy egészségesebben szeretnél élni.

Nem szükséges. Elég, ha kitöltöd részletes kérdőívünket és a táplálkozási naplót, majd visszaküldöd nekünk e-mailben Van olyan szolgáltatásunk is, amelynek keretein belül személyesen is találkozhatunk.

Igen. 3 napig kell vezetned, hogy mikor, mit és mennyit eszel. Nagyon fontos, hogy ezt minél pontosabban tedd meg, hogy mi is a lehető legjobb elemzést tudjuk elkészíteni neked. Ehhez minden segítséget megadunk: jelentkezésedkor kapsz tőlünk egy napló mintát és egy kitöltési útmutatót is.

Nem, viszont más szolgáltatásainkon belül, vagy a naplóelemzésed után, tudsz étrendet igényelni.

Konkrét edzéstervet nem tudunk írni neked, de a videóban pár mondatban kitérünk a mozgásra is. Javaslatot fogsz kapni azzal kapcsolatban, hogy hetente hányszor, milyen intenzitású mozgást érdemes végezned céljaid eléréséhez.