Online állapotfelmérés

Gyors, gyakorlatias táplálkozási tanácsok - csak neked

Most úgy juthatsz hozzá az egészséges táplálkozás elengedhetetlen alapjaihoz, hogy fel sem kell állnod a számítógéped mellől.
Gyakorlatban hasznosítható étkezési javaslatok 3 munkanapon belül. 
Ha épp eldöntötted, hogy megváltoztatod az életed, akkor használd ki a lendületed! Olvass tovább!

Az egészséges életmód és táplálkozás első lépései

Fogyni szeretnél?  Tartanád a súlyod, de szeretnél egészségesebben táplálkozni? Úgy érzed már mindent tudsz, de valahogy mégsem jönnek az eredmények?

Segítünk kibogozni a szálakat! Kérd e-mailes tanácsadásunkat!
És tudd meg mik a legfontosabb lépések az optimális súlyodhoz vezető úton!

Értékes idődből elég néhány percet rászánnod, mégis tudományosan megalapozott, a hétköznapjaidban is megvalósítható tanácsokhoz jutsz.


Ezek segítségével egészségesebbé teheted táplálkozásod, példát mutathatsz családodnak, és növelheted az egészségben eltöltött éveid számát. Ha ez még nem lenne elég, tanácsainkat követve ideális súlyod is könnyedén elérheted.

Nem sablon válaszokat fogsz kapni, és nem általános iránymutatást küldünk.
Egyedileg, csak neked készítjük javaslatunkat.

41 kérdésből álló kérdőívet küldünk neked, melynek segítségével felmérjük jelenlegi életmódbeli szokásaid. Megkérdezzük:

  • céljaid
  • egészségi állapotod, fizikai paramétereid
  • fizikai aktivitásod szintjét
  • általában milyen élelmiszereket, milyen gyakran fogyasztasz
  • napi ritmusod

Kérdéseink részletessége miatt biztos lehetsz benne, hogy rengeteg hasznos, személyre szabott tanáccsal látunk el. Ezeket egy 8-10 oldalas pdf formátumú javaslatban kapod meg. 

Javaslatunkban az alábbi 4 témára
térünk ki

Táplálkozás

Mennyit egyél összesen egy nap során, mely élelmiszer csoportokat, milyen gyakran fogyaszd, a választásnál mire figyelj.

Mozgás

Rövid javaslat, hogy hetente hányszor, milyen intenzitással végezz testedzést.

Folyadékfogyasztás

Egy nap mennyit, és milyen folyadékokat fogyassz.

Pihenés

Mert ez ugyanannyira elengedhetetlen a céljaid eléréséhez, mint a táplálkozás és a mozgás.

Miért töltsd ki a kérdőívet?

  • Mindegyik területtel kapcsolatban egyéni, neked szóló tanácsokat fogsz kapni.
  • Tudni fogod merre indulj, mire figyelj.
  • Megszabadulsz a bizonytalanságtól, hogy melyik módszernek, melyik barátnődnek kellene hinned, és melyik legyen az a századik fogyókúrás ajánlás vagy diéta amit kipróbálj.
  • Válaszaid alapján megírjuk, hogy melyek azok a szokásaid melyeket mindenképp tarts meg, mert hosszú távon céljaid szolgálják. De megírjuk azt is, hogy mi az, ami egyértelműen hátráltat téged és amivel kapcsolatban törekedj a változtatásra.

Mindez 3.990 forintért a Tiéd lehet!

Tudni fogod, hogy céljaid eléréséhez pontosan mennyit egyél egy nap, milyen élelmiszereket részesíts előnyben, és mire fordíts figyelmet a hétköznapokban.
Ha követed egyértelmű útmutatónkat, egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben, és rálépsz a valódi fogyás útjára, mely során nem kell tartanod a visszahízástól.

Az online állapotfelmérés folyamata

1.

Jelentkezésed után e-mailben kapod meg a 41 kérdésből álló kérdőívet. Ezt weblapunkon keresztül egyszerűen ki tudod tölteni.

2.

A válaszaid beérkezése után 3 munkanapon belül kapod meg 8-10 oldalas írásos, részletes javaslatunkat.

3.

Egy e-mail váltásnyi konzultációs lehetőséget ingyen biztosítunk számodra. Ha a javaslatban foglaltakkal kapcsolatban kérdése(i)d merülnek fel, írd meg, és mi válaszolunk rájuk. 

4.

Kezdd el azonnal alkalmazni tanácsainkat és figyeld a pozitív változásokat!

Szeretnél te is állapotfelmérést kérni?

Nincs más teendőd mint a lenti “Állapotfelmérést kérek!” gombra kattintani.
Ezután automatikusan a Pénztár oldalra fogsz kerülni, ahol ki tudod tölteni a megrendelői űrlapot, és ellenőrizheted, hogy mit igényelsz.

100%-os elégedettségi garancia

Ha nem szolgáltunk semmilyen új információval az állapotfelmérésed kiértékelésében, akkor jelezd felénk ezt a hello@formaban.hu email címen 30 napon belül és visszafizetjük az állapotfelmérés árát. 

Miért adunk ilyen hosszú, 30 napos garanciát?
Szeretnénk, ha elegendő időd lenne átgondolni, és a gyakorlatban kipróbálni, hogy valódi, hasznos tudást kapál-e tőlünk.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdőívünk nem csak feleletválasztós kérdéseket tartalmaz, hanem kifejtősöket is. Így egyéni válaszaid maximálisan figyelembe fogjuk venni javaslataink kidolgozásánál. Az, hogy milyen válaszokat fogsz kapni, nagyban függ a célkitűzésedtől, egészségi állapotodtól, napi ritmusodtól, fizikai aktivitásodtól, stb. Ezek a tényezők mindenkinél másmilyen kombinációt adnak ki, így egyszerűen lehetetlen, hogy egy adott válasz-készletből szemezgessünk.

Természetesen nem. Akkor is jelentkezhetsz, ha izomtömeget szeretnél növelni, vagy meg szeretnéd tartani a jelenlegi súlyod. Esetleg a testzsírodból veszítenél, miközben megtartod a jelenlegi testtömeged, vagy akkor is, ha egészségesen szeretnél pár kilót felszedni. A szolgáltatásunk akkor is neked való, ha az a célod, hogy egészségesebben szeretnél élni.

Ha az “Állapotfelmérést kérek!” gombra kattintasz, átirányítunk a Pénztár oldalára. Itt adhatod meg számlázási adataid. Közvetlen banki átutalással tudod kiegyenlíteni a szolgáltatás díját. Ennek részleteit e-mailben küldjük el neked a megrendelés leadása után.

A válaszaid beérkezését követően, maximum 3 munkanapon belül küldjük el megadott e-mail címedre javaslatunkat.

Nem szükséges. Elég, ha kitöltöd részletes kérdőívünket. (Ha személyesen szeretnél találkozni velünk, javasoljuk Személyes táplálkozási tanácsadásunkat.)

Nem, csak a kérdőívet kell kitöltened.

Az állapotfelméréseddel együtt nem küldünk étrendet, de ha szeretnél, utána majd tudsz különböző étrendeket igényelni.

Konkrét edzéstervet nem tudunk írni neked, de az elemzésen belül javaslatot fogsz kapni ezzel kapcsolatban. Ez tartalmazni fogja, hogy hetente hányszor, milyen intezitású mozgást javaslunk neked céljaid eléréséhez.